Happy ;-)

Forum

Search returns nothing

By Message
randomfire8
on Mar 8, 2017
(48.5d)
Hey Admin, looks like the search function may be broken again. Using sonarr and TV searches return nothing even though all the episodes are available when I log in to UC web and search directly. Help
bootymac
on Mar 11, 2017
(45.8d)
Same issue here with Sonarr and Sick Beard. Other indexers work fine.
Megatron - admin
on Mar 12, 2017
(44.4d)
Are you still experiencing issues and if so do you have a debug log?
randomfire8
on Mar 13, 2017
(43.6d)
yeah still happening.
randomfire8
on Mar 13, 2017
(43.6d)
sent you debug log through contact us page. I should note RSS returns fine. It's the search that's not working. Thanks!
randomfire8
on Mar 17, 2017
(38.9d)
hey megatron, any updates to this? search still broken it seems :(
meatandbeans
on Apr 15, 2017
(10.2d)
Still doesn't seem to be working
tadmeister69
on Apr 20, 2017
(5.3d)
Search also not working for me, but this has only happened recently.
rutskiuk
on Apr 20, 2017
(5.1d)
I started having problems with no search results on the site yesterday
RegUser
on Apr 22, 2017
(3d)
Same for me - NONE of my searches have worked for the last three days.
tadmeister69
on Apr 23, 2017
(2.9d)
Any update on this at all? No search working for me for past few days now.
RickP
on Apr 23, 2017
(2.8d)
That's odd because it is working for me now and has been all day. I was actually responding about 5 minutes ago that today the site has been the best I've seen it in months, and that except for the Issues link which still doesn't work (security certificate error) everything has worked and actually been very quick. Then I got my first 504 Gateway Timeout error...

Add Reply

Upgrade to BFF required